Transport til/fra lufthavn

Heathrow Lufthavn:

Tag Heathrow Express til Paddington Station – tager ca. 15 min.
Heathrow Express

Det er også muligt at tage Heathrow Connect til Paddington. Det tager ca. 30 minutter, men koster kun ca. det halve af Heathrow Expressen.
Heathrow Connect

3. mulighed er at tage  Piccadilly Line (Tube/Undergrund) fra Heathrow til City. Det kan tage op til 1 time, men er også langt det billigste.

Gatwick Lufthavn:

Tag Gatwick Epress til Victoria Station – tager ca. 30 min.
Gatwick Express –  bestiller man online, sparer man ca. 10% på singleture, mulighed for  køb af 3-4 billetter og betal for 2 eller køb 5 billetter og betal for 3.
På siden findes også en liste med London attraktioner, hvor der er “2 for 1” tilbud.

I stedet for at tage “turistfælden” kan man med fordel tage “Southern Railway”. Det koster ikke så meget, og tidsmæssigt er det næsten det samme.
Southern Railway

CITY Lufthavn:

DLR (Docklands Light Railway): Fungerer som tuben, men kører ikke under jorden. Det tager ca. 25 minutter til Bank undergrundsstation.

Stansted Lufthavn: 

Tag Stansted Express til Liverpool Street Station – tager ca. 45 min.
Stansted Express

Flyver man med Ryanair eller Easyjet, kan man med fordel købe billet til toget ombord på flyet. For  Ryanair’s vedkommende kan man købe billetter inden afrejse på deres hjemmeside – Ryanair. Begge metoder betyder, at man sparer penge og er fri for at stå i endnu en kø.

Har man tid nok, kan man tage bussen til/fra London med flere forskellige selskaber. For nogle af selskaberne gælder, at jo tidligere man booker sin billet, des billigere er den.

Easybus
National Express
Terravision