Night Tube

Jubiiiii……fra 12. september er det nu muligt at tage tuben fredag og lørdag nat.

Endelig….!!

Duck & Waffle - food in the sky

Hos Duck & Waffle kan du nyde din morgenmad, brunch, frokost, dinner eller endda en late night dinner, da restauranten holder åbent 24/7.

Restauranten ligger på 40. etage i Heron Tower ved Liverpool Street, så man sidder og nyder maden med den skønneste udsigt.

Læs mere her

Up at the O2

Aktiv sightseeing i London – bestig “The O2”. Turen tager ca 1½ time.

 

. . . → Læs hele: Up at the O2

Sushisamba

Sushisamba er åbnet i London og byder gæster velkommen til både frokost og middag. Restauranten er beliggende på 38th og 39th etage i Heron Tower. Sushisamba en unik blanding af japansk, brasiliansk og peruviansk køkken, kultur og musik. Fra restauranten har man et flot view over London’s skyline.

To udendørs terrasser flankerer restaurant, der tilbyder . . . → Læs hele: Sushisamba

Afternoon tea + burgere

BRGR.Co på Wardour Street i Soho er kommet op med et nyt koncept, hvor de har sat deres eget præg (og amerikaniseret) begrebet Afternoon Tea.

Det er muligt 7 dagen om ugen mellem 15-18. Teen koster £17 og består af et glas prosesso, en klassisk cheeseburger, en kyllinge Ceasar burger og en bolle med hummer . . . → Læs hele: Afternoon tea + burgere

London Dungeon's spooky nye hjem

1. marts = åbning af det nye London Dungeon

Flytningen har kostet £20 millioner pund, og giver besøgende mulighed for at opleve grafiske skildringer af tortur teknikker til pestens indtagelse af London, samt genopleve nogle af de blodige øjeblikke i Londons historie.

Turen krydres med levende kakerlakker, rotter og forsøg på at genskabe de rådne . . . → Læs hele: London Dungeon’s spooky nye hjem

Wave & Pay på Londons busser

Slut med frustrerende situationer hvor man er nødt til at stå af bussen igen, fordi man ikke har nok penge på sit Oyster kort. Det er nu muligt at bruge betalingskort i stedet – og man sparer penge ved det. Hvis man betaler med kontanter, koster en tur £2,30. Betaler man derimod med Oyster -eller . . . → Læs hele: Wave & Pay på Londons busser

Nyt hjem til London Dungeon

Efter 37 år ved London Bridge holder The London Dungeon flyttedag og rykker tættere på byen – og andre af byens serværdigheder og forlystelser. Fra den 1. marts 2013 hedder adressen South Bank (ved London Eye).

Flytningen inkluderer ligeledes en opdatering, så selv om man har været her før, vil det være en ny oplevelse.

. . . → Læs hele: Nyt hjem til London Dungeon

Champagne & hotdogs i Fitzrovia

Fedt koncept hvor man kan glemme alt om kaviar til champagnen. I stedet serveres der et bredt udvalg gourmet hotdogs.

Desværre kan man kun bestille bord, hvis man er en gruppe på 6 personer eller flere, så er man færre, skal man bevæbne sig med god tålmodighed, da stedet er vel besøgt.

Bubbledogs

. . . → Læs hele: Champagne & hotdogs i Fitzrovia

Svensk slik i Covent Garden

En ny butik har slået dørerne op i Covent Garden – SugarSin.

Hvis man har brug for et sukkerskud efter dagens shoppetur eller inden teaterturen, skal man slå vejen forbi SugarSin, hvor konceptet er pick ‘n’ mix. Det er som at træde ind i en Pippi Langstrømpe verden, og udbuddet er ganske overvældende.

SugarSin, 70 . . . → Læs hele: Svensk slik i Covent Garden