Sightseeing

Hvis man ønsker et hurtigt view over byen, kan det være en god idé at tage én af de mange sightseeing ture den første dag.

The Original Tour
London Duck Tours

Hvis man tager en bustur, har man mulighed for at “hoppe af og på” og på den måde selv bestemme hvilke attraktioner, man ønsker at bruge mere tid ved. Billetten gælder typisk i 24 timer. Trafikken i London er tæt, så det er en god idé at væbne sig med tålmodighed.

Tænk over at købe London Pass allerede på den første dag og få maksimal udnyttelse af det. Gratis entré til mere en 55 attraktioner, gratis guidebog, bliv fri for at stå i billetkø ved hver serværdighed – vis blot passet. Se mere på:London Pass

London til fods

En anderledes måde at se byen på. Hjemløse viser rundt i Londons mere usete og ukendte gader. Områder lige nu er: Shoreditch, Covent Garden, London Bridge, Mayfair og Brick Lane.  Idéen opstod i 2010, og mere end 2.000 personer har allerede nydt godt af den.

En billet koster £5 eller £8, og turister bestemmer selv, hvad de vil betale. Guiden får straks 60% af billetprisen, et beløb indsættes på et bus/togkort eller taletid til mobilen, og resten bruges til at reklamere for siden.

Grupper på op til 30 personer.

Billetter kan købes på:Unseen Tours

City Walks with Grethe

Hvis det kniber med at forstå alt på engelsk, er det også muligt at komme rundt til fods med en dansktalende guide. Grethe er dansk, men har boet i London mange år. Byen er hendes hjertebarn grundet dens mangfoldighed og historie. Grethe byder på flere forskellige tur, men har man specifikke ønsker, imødekommer hun gerne dem ved at skræddersy en tur.

En tur koster ca. £7

Se mere City Walks with Grethe