Musicals

London har et stort udvalg af musicals, og det kan være svært at vælge. Byen er kendt for sine musicals, og man snyder sig selv, hvis man ikke bruger en eftermiddag/aften på oplevelsen. Typisk starter forestillingerne kl. 19.30 og slutter omkring kl. 22-22.30 (med en pause på 15 min). Billetterne kan med fordel bestilles hjemmefra på diverse hjemmesider, hvis man ønsker at se et bestemt stykke på en bestemt aften. Weekenderne er populære, så det er en god idé at bestille i god tid.

Hvis man ikke har ønske om at se en bestemt musical, kan billetterne købes, når man er i byen. Der er mange salgssteder på og omkring Leicester Square, men husk at bruge sund fornuft, for “boderne” sælger ofte billetterne som det bedste køb ever! Det er det ikke altid, når man sidder i teatret! Spørg eventuelt om I må se billetterne for at tjekke, om der står “begrænset udsyn” på dem. Det er ikke sikkert, at de fortæller det inden.

TKTS ligger også på Leicester Square og er det officielle sted at købe halvpris-billetter. Normalt er det ikke til at tage fejl af, da det er den eneste fritstående bygning midt på Leicester Square, men på grund af “OL byggeri” på Leicester Square, kan det være lidt sværere at få øje på. Det ligger der dog stadig!!
Billetter kan kun købes ved at møde op.

TKTS

Nærmeste
tube: Piccadilly Circus og Leicester Square

Tip: Hvis man er i London i hverdagene, kan det godt betale sig at købe de billige billetter, da man ofte bliver opgraderet til bedre pladser (det er selvfølgelig et sats).