For børn

London er en børnevenlig by, hvad attraktioner angår. Selv om børnene får udbytte af at besøge mange af “de gængse”, er der alligevel nogle, som er lidt mere børnevenlige end andre.

London Zoo*:
Er verdens første videnskabelige zoologiske have, åbnede i april 1828. Oplev en sansetur gennem regnskoven eller besøg gorillaernes verden. Haven ligger i Regent’s Park og har mere end 12.000 dyr. Der er dog ingen store dyr i haven, da de er flyttet til andre parker.  I børneafdelingen er det muligt at røre ved dyrerne.
Nærmeste tube: Regent’s Park
London Zoo

Ripleys believe it or not!

Ripleys believe it or not:
“Familie museum” lige midt på Piccadilly Circus. Åbnede i 2008 og er hjemsted for nogle af verdens mest bizarre og underlige genstande spredt over 5 etager.
Nærmeste tube: Piccadilly Circus
Ripleys

M&M’s World:
Det hotteste og nyeste lige nu i London er M&M’s forretning på Leicester Square. Forretningen på 3.000 kvm er den største slikbutik i verden og den første i Europa.
Udover de velkendte “chokoladeknapper” sælges der også tøj, smykker, køkkenting etc med M&M’s logo på.
Nærmeste tube: Piccadilly Circus og Leicester Square

Hamley’s:

Legoafdelingen i Hamley's

Legetøjsforretningen over dem alle ligger 188-196 Regent Street. Sæt god tid af da børnene kan boltre sig på 5 etager.
Nærmeste tube: Oxford Circus og Piccadilly Circus
Hamley’s

The Disney Store:
Træd ind i Disney’s fornøjelige verden på enten Oxford Street, i Covent Garden eller i Westfield (White City eller Stratford).
Disney Store

Fodbold:
Er børnene interesseret i fodbold, er det muligt at få en rundtur på de store stadions i London. Her kan blandt andet nævens:

The Emirates (Arsenal)
Arsenal Stadium
Chelsea FC *
Chelsea Stadium
Fulham FC
Fulham Stadium

Legoland Windsor:
Parken åbnede i 1996 og har siden været en velbesøgt attraktion i England. Den ligger tæt på Windsor Castle, så der også lidt for mor og far. I bil tager det ca. 30-45 minutter at køre til Windsor.
Legoland Windsor

Alton Towers:
Forlystelsespark med mere end 125 forlystelser. Det ligger ikke umiddelbart tæt på London (Staffordshire, England), men stedet har hoteller og restauranter, så det indbyder til en overnatning eller 2. Hvad med at nyde parken mens mor og far nyder et spa ophold?
www.altontowers.com

Skøjteløb:
I vinterperioden er det muligt at stå på skøjter flere steder i London. Prøv evt. banerne ved Natural History Museum eller Somerset House. Det er velbesøgte baner, så det er en god idé at booke pladser.

“The making of Harry Potter”:
Til alle Harry Potter fans – store som små. Nu er det muligt at få et indblik i Harry Potter’s verden.
Harry Potter filmene har betaget folk over hele verden med deres “special effects” og mange finurlige figurer. Nu bliver det muligt at komme tilbage til hvor, det hele startede. Det er en kæmpe attraktion, der bringer mystikken og magien fra filmene til live.
Det er muligt at opleve filmkulisser og udforske hemmelighederne bag de 8 film. Besøgende har mulighed for at gå en tur gennem “the Great Hall” i Hogwarts, se Gryffindor’s fælles rum, inspicere Dumbledore’s kontor og nyde en gåtur på det brostensbelagte Diagonalstræde.
Hovedattraktionen er måske nok 1:24 modellen af Hogwarts, som blev brugt til udendørsoptagelserne i de første 6 film.
Der er ingen rutsjebaner eller andre forlystelser, men det er muligt at flyve på et kosteskaft og få taget et billede for ca. £12.
Billetter skal bestilles på forhånd, og man behøver ikke tage Hogwarts Ekspressen for at nå frem!
Harry Potter Tour

Rainforest Café:
Londons største familierestaurant beliggende ikke langt fra Piccadilly Circus. Spis jeres frokost i tropisk steming!! Fra Londons hektiske gader træder man ind i et mekka af lyde og dufte, som var man midt i regnskoven.
Nærmeste tube: Piccadilly Circus og Leicester Square

Læs evt. under “de gængse” om:
London Eye
London Akvarium
London Dungeons
Madame Tussauds

*
Attraktioner hvor London Pass med fordel kan bruges